Maksut
Aikidon harjoittelu on edullista: Peruskurssi on 220 € sisältäen ensimmäisen vuoden jäsenmaksun kalenterivuoden loppuun. Tämän jälkeen harjoittelu maksaa vuodessa 210 € (vuoden 2017 hinta).

Jäsenmaksukuitit lähetetään sähköpostilla. Tosite maksetusta jäsenmaksusta tulee näyttää Jukka Helmiselle ja hän kuittaa suoritetut jäsenmaksut aikidopassiin. Lisäksi harjoittelijalla on oltava valkoinen harjoituspuku (keiko-gi), jonka voi ostaa noin 50 € hintaan.

Lisäksi harjoittelijan on lunastettava aikidoliiton lisenssi, mikäli aikoo osallistua Aikidoliiton järjestämiin tapahtumiin tai graduoida vyöarvon. Lisäksi pitää huolehtia, että on voimassa oleva aikidon kattava tapaturmavakuutus, jos sellaista ei ole, se tulee lunastaa lisenssin yhteydessä. Lisenssi on pakollinen kaikille alle 18-vuotiaille harjoittelijoille.  Lisenssin voi käydä ostamassa SuomiSportin sivuilta.

Vuoden 2017 (kalenterivuosi) hinnat ovat:
A-lisenssi (sisältää aikidotapaturmavakuutuksen) yli 18-vuotiaille 90 €
B1-lisenssi alle 18-vuotiaille ja B2-lisenssi 11-vuotiaille ja nuoremmille (sisältävät aikidotapaturmavakuutuksen) 40 €

Budoviikingit sekä Suomen Aikidoliitto järjestävät säännöllisesti yhteistilauksia mm. Japaniin, josta voi hankkia edullisesti puisia harjoitusaseita (jo, bokken, tanto), sandaalit (zorit), uuden puvun, hakaman (ylempien vyöarvojen käyttämä housuhame) yms.