Maksut

Maksut 2020

Seuran jäsenmaksu 10€ (uudet jäsenet 20€)
Budoviikingit harjoitusmaksu 242€ (puoli vuotta 121€)

Jäsenmaksulaskut lähetetään sähköpostilla. Tosite maksetusta jäsenmaksusta tulee näyttää Jukka Helmiselle ja hän kuittaa suoritetut jäsenmaksut aikidopassiin. Lisäksi harjoittelijalla on oltava valkoinen harjoituspuku (keiko-gi), jonka voi ostaa noin 50 € hintaan.

Lisäksi harjoittelijan on lunastettava aikidoliiton lisenssi. Lisäksi pitää huolehtia, että on voimassa oleva aikidon kattava tapaturmavakuutus, jos sellaista ei ole, se tulee lunastaa lisenssin yhteydessä.  Lisenssi ja vakuutus ovat yhteensä 90€ kalenterivuodelta (pelkkä lisenssi 30€).  Lisenssin voi käydä ostamassa täältä.

Budoviikingit sekä Suomen Aikidoliitto järjestävät säännöllisesti yhteistilauksia mm. Japaniin, josta voi hankkia edullisesti puisia harjoitusaseita (jo, bokken, tanto), sandaalit (zorit), uuden puvun, hakaman (ylempien vyöarvojen käyttämä housuhame) yms.

Do-in ja kehonhuolto 2020

Aikidon vuosimaksun maksaneille do-in ja kehonhuoltoharjoitukset kuuluvat hintaan. Jos haluat harjoitella pelkästään do-in ja käydä kehonhuoltoharjoituksissa, maksut ovat seuraavat:

2020 Kevätkausi 50€
2020 Syyskausi 40€ (sisältää vähemmän treenejä).

Näiden lisäksi siis keväällä maksetaan jäsenmaksu 10€.
Do-in maksun maksaja saa osallistua sekä viikottaisiin do-in harjoituksiin Vuosaaressa, että kehonhuolto iltoihin Herttoniemessä.